Een leuk gerechtje voor de komende paasdagen.
Lekker bij een uitgebreide lunch of voor tussen de middag.
Warm, maar ook koud erg lekker!
Ik zag het recept voor deze ei-muffins op de blog De keuken van Martine
Klik hier voor het recept:
http://dekeukenvanmartine.blogspot.nl/2014/03/ei-muffin-met-spek.html
Wat gebruikte ik:
6 eieren
paar plakjes rookvlees of ontbijtspek
fijngesneden (soep) groente
2 plakken kaas
Verwarm de oven voor op 180 graden, midden, boven/onderwarmte.
Ik gebruikte een siliconenvorm, deze hoef je niet in te vetten, alleen even afspoelen met koud water voor gebruik.
Leg onderin de rondjes wat ontbijtspek (niet teveel anders is het te zout),
verdeel hierover wat fijngesneden groente en wat stukjes plakken of geraspte kaas.
Breek boven elk rondje een ei.
Zet de vorm in de oven en bak de ei-muffins in 20 minuten gaar.
lijkt me heel erg lekker ga het zeker proberen ik heb het zelf gemaakt met bladerdeeg en stukjes salamie en kaas en daar boven op een ei breken en 20 min in de oven is ook heel erg lekker
BeantwoordenVerwijderenGoed idee, dat lijkt me ook lekker!
VerwijderenWelke kaas gebruikt u? Want normale us niet koemelkvrij
BeantwoordenVerwijderenGeitenkaas kan, maar tegenwoordig laat ik de kaas weg dat kan ook prima.
VerwijderenIk eet zelf nu even helemaal geen koemelk of geitenproducten.
Groetjes Anita