Contact

Voor vragen, opmerkingen of ideeën.
Of heb zelf een leuk recept en wil je die toesturen?

Stuur een e-mail naar:

anita.dokter1983@gmail.com

6 opmerkingen:

 1. Nu ik zelf een dochter heb en haar het beste wil bieden was ik op zoek naar suikervrije recepten. Toevallig kwam ik uit op jouw blog en toen dacht ik dat is een bekend gezicht. Ik ben een van de dochters van de marokkaanse mensen op de hoek(nr 44) �� leuk dat je zo bewust kookt en bakt en dat je pro bv bent. Succes met je blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi ik zoek eigenlijk een recept om sandwich spread te maken heb je dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee nog niet, maar staat wel op m'n to-do lijstje. Bij de natuurwinkel verkopen ze eventueel sandwich spreads zonder rommel.

   Verwijderen
 3. mijn complimenten over je heerlijke en vaak eenvoudige recepten! Echt super! En wat ik ook bijzonder vind is dat je ook reageert op de vragen die er staan. Ik ben erg op zoek naar een gezonde manier van leven. Dacht dat ik dat al deed, maar merk hoeveel beter het kan en hoeveel beter dat dan ook voelt! Jouw site is een hele fijne hulp daarbij, waarvoor mijn dank! ik ga je zeker binnenkort in mijn eigen nieuwsbrief vermelden als tip voor anderen (als je daar geen bezwaar tegen hebt :) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk, dank je wel! Ik wil het graag simpel en makkelijk houden omdat het dan (denk ik) makkelijker vol is te houden om gezond te eten en dat het een beetje betaalbaar blijft. Ik vind het nog steeds zo krom dat je voor een appel bijna net zoveel betaalt als een paar koekjes uit een pak!

   Leuk, dat mag altijd! Ik heb me aangemeld voor jouw nieuwsbrief, ben benieuwd wat erin staat! Misschien weer leuke tips die ik kan gebruiken voor onze kinderen.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.