27 oktober 2016

Rosbiefsalade met honing-mosterd dressing!

Eind van de maand alweer! Tijd voor de receptenruil.

Dit keer mocht ik iets maken van:
http://ohmydish.nl/

Ik wilde weer eens een recept kiezen wat ik normaal niet zo snel deel. Salade's vind ik heerlijk maar maak ze eigenlijk te weinig. Ik eet dat dan tussen de middag met bijvoorbeeld
een roggemeel cracker met een gekookt ei of eiersalade erop.

Ik koos voor de rosbiefsalade met mosterddressing, en maakte er honing-mosterddressing van.
De radijsjes verving ik voor augurkjes.

Rosbief is bij diverse supermarkten zonder
toevoegingen verkrijgbaar!
100% rundvlees!




Hoeveelheden naar eigen wens.
Rosbief in plakjes.
Sla na keuze
Augurk (bijv. bio van AH)

Dressing:
1 eetlepel (grove) mosterd
1 eetlepel natuur azijn
2 eetlepels (bieschbos) honing
5 lepels olijf olie extra vierge
beetje keltisch zout en peper


De dressing is ook lekker voor andere salade's.
Je kunt het gerust een poos in de koelkast bewaren. Alles wat erin gaat
is lang houdbaar.
Ik ga de dressing binnenkort wat extra maken.
Makkelijk als je het zo kunt pakken.

Het originele recept kun je hier vinden:


Grappig toen ik dit ging eten:
 Jasmijn: mama waarom ga je bladeren eten?
(normaal eten we kropsla).

2 opmerkingen:

  1. Lekker, honing-mosterddressing is bij mij ook favoriet! Ik moet me ook weer eens opgeven voor de fbs, vergeet het steeds ;)

    BeantwoordenVerwijderen