2 februari 2015

Rode kool salade

Een rode kool is veel om in één keer op te eten met z'n drieën. Wat ik overhoud daar maak ik rode kool salade van. Lekker als bijgerecht of als lunchsalade. Het blijft wel een paar dagen goed in de koelkast, ik eet het alleen want man en dochter hoeven dit konijnenvoer toch niet ;).



Ingrediënten: 

1/4 rode kool
1 grote appel
hand vol rozijnen
2 eetlepels volle yoghurt/ kwark 
1 kleine lepel (balsemien) honing
eventueel een handje gemengde noten

Hoe maak je het klaar:
Snijd de rode kool en appel fijn met een mes of laat de keukenmachine het werk doen.
Roer de yoghurt en het lepeltje honing door elkaar en voeg toe aan de salade. Meng dan alles goed door elkaar. Voeg de rozijnen en de noten toe.Het is lekker om alles even in te laten trekken.

Eet smakelijk!



1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.