12 december 2014

E- nummer vrije kiprollade

Ik werk een paar uurtjes in de week bij mijn schoonvader, een poelier, we verkopen kiprollades zonder schadelijke e-nummers. 


De rollade is ook vrij van: gluten, suiker, soja, ei, melkeiwit en lactose. 

We verkopen 2 soorten:

  • Kipdijenvleesrollade, prijs per kilo € 7,25
  • Kipfiletrollade, prijs per kilo € 8,00
Alle gewensten gewichten zijn mogelijk, de rollades worden vacuüm verpakt. Een rollade van
1 kilo is voor ongeveer 4 personen.

Wil je een prijslijst van de overige kipproducten e-nummervrij, heb je vragen of wil je bestellen stuur een e-mail naar: anita.dokter1983@gmail.com

Afhalen in Nijkerk of twee avonden per week in Putten.

Rollade cadeau geven? Wij hebben mooie rollade doosjes:






=================================

Een kiprollade braad je rondom bruin in roomboter of kokosolie, voeg wat heet water toe
en laat minimaal een uur lekker sudderen in de pan. Tussendoor een paar keer rond draaien.
In de oven kan ook, dat doe ik met grote kipdijenvleesrollades waar ik vleeswaren van maak. Ik steek er een oventhermometer in, rond de 83 graden is kip gaar.

Je kunt een rollade goed een dag van te voren braden. Al vinden wij direct uit de pan het lekkerst ;)


Kipdijenvlees rollade



Lekkere jus over? 
Handig om in te vriezer en later een blokje te pakken voor door een stamppot/ puree:
Laat de jus wel iets afkoelen voordat je het in een ijsblokjes vorm giet.



Tips om bij de rollade te serveren:


Zoete aardappel uit de oven: zoete-aardappel klik/klik
Prei of bloembool/brocolli taartjes: prei taartjes klik/klik of bloemkool-broccolie-taartjes klik/klik
Stoofpeertjes: stoofperen-zonder-suiker klik/klik
Championnesaus championsaus klik/klik
Kerriessaus: kerriesaus klik/klik
Zelfgemaakte appelmoes, witlof rookvlees/kaas, gebakken champions met uien, je kunt vanalles combineren.



Zoete aardappel uit de oven
Preitaartjes
Stoofpeertjes

Fijne en gezellige kerstdagen toegewenst!!


2 opmerkingen:

  1. Hé, dat is handig die blokjes jus! Ik houd helemaal niet van vlees. Behalve dus van kip :)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.